Anna

Håll håret i en kall blond färg med silverprodukter

 

Som blondin kan man ha väldigt svårt att hålla sitt hår i en kall, blond färg. Själv har jag många varma pigment i mitt hår och efter bara några tvättar får jag guldiga/gula nyanser i håret. För att hålla det fint gäller det att ta hand om det.  

 

Man kan använda sig av silver-schampo, balsam eller inpackning. Jag har under en tid använt mig av silverschampo från Matrix  Länk och har nu provat på en inpackning från Maria Nila Länk. Schampo i sig torkar ut håret mer, men skulle säga att det ger mest effekt. Inpackningen gillar jag dock också väldigt mycket för jag upplever mitt hår väldigt ljust, mjukt och fint efter tvätten. Dock håller det inte i sig så många dagar som schampot gör.

 

Som blondin kan jag rekommendera er att ha en bestämd dag varje/varannan vecka, då du detoxar ditt hår med dina silverprodukter. Ju längre produkten får sitta i, desto större resultat. Var dock försiktig på det partier i håret som redan är ljusa, då håret där annars kan bli violett/grått.

 

Vad man ska tänka på är att det inte är någon färg, utan lägger sig bara som en hinna på håret som försvinner efter några tvättar. Det går alltså inte att bleka ett hår med en silverprodukt. Det den gör är att underhålla den fina färgen man får efter ett frisörbesök.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas