Anna

Kategori: inredning

Öppen garderobslösning för ett litet rum

Gjorde om lite bland kläderna i måndags & tisdagskväll.

Mitt rum är så passs litet att en klädställning + garderob tar för mycket yta av rummet. Kom därför på idén att ta bort dörrarna till garderoben och göra en snygg upphängning i den istället. Ser lite flummigt ut med alla skor, men tanken är att fixa till en garderob i en skrubb här hemma. Dit kommer bland annat mina skor och ytterkläder få flytta in. 

Ska försöka röja ur skrubben under någon/några av mina lediga dagar i veckan, så jag kan börja fixa garderoben. Längtar! 

Barcelona

Första dagen i Barcelona. Har inte hunnit med så jättemycket förutom att hänga lite på hotellrummet, gått längst gatorna och ätit tapas på en mysig resturang. Nu vidare för att kika runt lite i staden. Blir dock en tidig kväll för alla är väldigt trötta.

RITUALS

 

Fick en duschkräm i det här märket för ett tag sedan som jag nu har börjat använda. Luktar så himla, himla gott så har fallit lite för deras produkter nu. Ska beställa hem deras doftpinnar och ett stearinljus och se om dom luktar lika gott. Har bara sett produkterna på Åhlens city, men finns säkert på flera ställen. Rekomenderar starkt!

OMMÖBLERING

 

 

 

 

Resultatet efter gårdagens ommöblering i mitt sovrum. Har även rensat lådan med sommarkläder och i resten av garderoben, slängt ut det jag aldrig använder. Så nu är det ordning och reda inne i garderoben också!

FÖRVARING

 

Är det bara jag som typ älskar sån här typ av förvaring? Så mycket finare än att ha massa plastförpackningar ståendes i skåpet eller vanliga tråkiga plastlådor. Dessutom ser det ju finare att ställa fram när man får gäster osv. Kommer definitvit låta mitt hem prydas av sånna här fina burkar. 

Ni hittar alla HÄR